Services

Marktonderzoek

Wij adviseren bedrijven en instellingen met zorggerelateerde doelstellingen om hun marketingstrategie te optimaliseren aan de hand van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Co-creatie sessie

Deci Medical Partners analyseert samen met artsen en patiënt verenigingen waar knelpunten in ketens en zorgpaden zitten. Dit wordt gedaan voor specifieke indicatiegebieden

Offline & online seminars

In samenwerking met KOLs en verschillende verenigingen creëren wij offline en online seminars voor medici. Via seminars bereiken we specifieke doelgroepen. In een seminar kan bijvoorbeeld een belangrijke professor, dokter of expert een training geven over een specifiek thema en kan tegelijk de kennis van de deelnemers worden getoetst.

Zorgdossiers

Tot de competenties van Deci Medical Partners behoort enerzijds het meedenken op strategisch niveau en anderzijds het uitvoeren van operationele werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in online marketing-strategieën en -campagnes. Bijvoorbeeld:

  • SEO-strategieën
  • SEA-campagnes
  • Google Search en Google Display campagnes
  • Social Media campagnes
  • Linkbuilding strategieën

Zorgconsultancy

Wij geloven in een advies dat zorgt voor commitment bij de klant en bij onszelf. Na het uitbrengen van ons advies intensiveren wij de samenwerking door ook daadwerkelijk uit te voeren met de klant.

Ontwikkeling van zorggerelateerde websites

Wij bouwen zorggerelateerde websites voor farmaceuten, patiëntenverenigingen, zorginstellingen, stichtingen en ziekenhuizen op basis van de specifieke wensen van onze klant. Wij bieden de klant een advies op maat omtrent digitale strategieën en zorgen ervoor dat we daarbij voldoen aan Nederlandse wet- en regelgeving.

Kom in contact voor een kennismaking

Contactgegevens

Deci Medical Partners B.V.

Zijlweg 148C,
2015 BJ, Haarlem