Podcast opnemen met Deci Medical Partners

Podcast Opnemen

Academische, topklinische en perifere ziekenhuizen. Maar ook voor farmaceuten, device company ’s, GGZ-instellingen, ouderenzorginstellingen, zorgverzekeraars of welke zorggerelateerde bedrijven of instellingen dan ook. Deci Medical Partners (hierna Deci) verzorgt het podcast traject van A tot Z.

Medische Podcast

Een podcast opnemen, lastig? Nee hoor als je een mobiele telefoon hebt en wat aanvullende apparatuur, kom je al een heel eind. Is een goede podcast opnemen lastig? Ja dat wel. Vooral in de medische wereld is het van belang dat je op de hoogte bent van wet en regelgeving. Welke podcasts mogen door patiënten worden beluisterd? En welke podcast moeten achter een inlog staan? Kennis van het indicatiegebied of de ziekte is van groot belang in de zorgsector. En wat te denken van inlevingsvermogen, begrip en empathie?

Podcast Campagnes

Het afleveren van een kwalitatief eindproduct is zeer belangrijk maar daarna? Deci ontwikkelt campagnes op maat richting patiënten, eerste en tweedelijns zorgverleners en andere zorgprofessionals.


Podcast opnemen met Deci Medical Partners

 • Professionele podcast studio in Haarlem.
 • Mobiele podcast studio, opname op elke gewenste locatie.
 • Professionele podcast host, luister hier.
 • Kennis van de zorg sector.
 • Kennis van wet en regelgeving.
 • Professionele gesprekspartner
 • Unieke en creatieve intro´s, outro´s en bumpers.
 • Indien gewenst volledige ontzorging en conceptontwikkeling.
 • Opstellen en laten goedkeuren van het draaiboek.
 • Professioneel contact met alle deelnemers en bronnen.
 • Aanpassingen achteraf.
 • Onze podcasts worden achteraf afgemixt voor een optimale geluidskwaliteit.

Podcastcampagne

 • Publicatie van de podcast op mijngezondheidsgids.nl met 70.000 bezoekers per maand.
 • Publicatie van de podcast in de nieuwsbrief van mijngezondheidsgids.nl naar 14.000 leden.
 • Begeleidend SEO-artikel bij de podcast voor een optimale vindbaarheid.
 • Linkbuilding met belangrijke stakeholders.
 • Kwalitatieve en kwantitatieve rapportage van de resultaten.


Deci Medical Podcasts

Luister hier de podcast over de zeldzame ziekte bijnierschorsinsufficiëntie met Johan de Graaf, voorzitter van de Nederlandse Hypofyse Stichting, en patiënte Lieke Opdam die secundaire bijnierinsufficiëntie heeft. In deze podcast verteld Lieke over haar hypofyse uitval en de gevolgen daarvan op haar leven. Johan gaat in op de rol die de Nederlandse Hypofyse Stichting vervult voor patiënten. Wil je zien hoe deze podcast er in een campagne omgeving uitziet op mijngezondheidsgids.nl klik dan hier.

Luister hier de Deci Medical huisartsenpodcast over de ziekte van Von Willebrand met hematoloog dr. Karin van Galen uit de Van Creveldkliniek van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en Huisarts Bas Waas. De podcast helpt huisartsen om symptomen te herkennen. Hoe juist door te verwijzen. En hoe om te gaan me de psychosociale aspecten. Wil je zien hoe deze podcast er in een campagne omgeving uitziet op mijngezondheidsgids.nl klik dan hier.

Luister hier de Deci Medical podcast over de ziekte van von Willebrand met prof. Dr. Leebeek uit het Erasmus Medisch Centrum en Vice Voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hemofilie Patienten Manon Degenaar. De podcast helpt hematologen bij het stellen van de diagnose, het toepassen van innovaties binnen behandeltherapieën, het belang  van psychosociale zorg en in de communicatie tussen de periferie en het expertisecentrum. Wil je zien hoe deze podcast er in een campagne omgeving uitziet op mijngezondheidsgids.nl klik dan hier.

Luister hier de Deci Medical patiëntenpodcast over perifeer arterieel vaatlijden met huisarts Mireille ter Berg en vaatchirurg Michiel Warlé uit het Radboud Universitair Medisch Centrum. In de volksmond ook wel etalagebenen genoemd. Bij deze aandoening zijn de slagaders in de benen vernauwd, waardoor te weinig zuurstof naar de spieren wordt aangevoerd. Hierdoor ervaren patiënten krampachtige pijn of een doof gevoel in het been, tijdens en na inspanning. We hebben het vandaag over het belang van het herkennen van symptomen. Wanneer er een juiste diagnose is gesteld. We spreken verschillende behandelmethode en het belang van therapietrouw. Wil je zien hoe deze podcast er in een campagne omgeving uitziet op mijngezondheidsgids.nl klik dan hier.

Luister hier de Deci Medical patiëntenpodcast over de ziekte van von Willebrand. Te gast zijn vice voorzitter van de Nederlandse vereniging van Hemofilie patiënten Manon Degenaar en von Willebrand patiënt Renate Wijnen Brouwer. Duidelijk wordt hoe groot de impact is van deze stollingsstoornis. Symptomen worden niet tijdig herkent door de eerste lijn. Ook hematologen herkennen bepaalde symptomen niet. Dank Renate en Manon voor jullie prachtige bijdrage in onze podcast studio in Haarlem. Wil je zien hoe deze podcast er in een campagne omgeving uitziet op mijngezondheidsgids.nl klik dan hier.

Luister hier de Deci Medical patiënten podcast over constitutioneel eczeem. Deze podcast is opgenomen met de mobiele podcaststudio van Deci in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Te gast zijn dermatologen dr. Marjolein de Bruin – Weller en dr. Marlies de Graaf. Duidelijk wordt hoe groot de impact van constitutioneel eczeem is voor kinderen en volwassenen. Ook komen verschillende behandelingen aan bod die uitkomsten kunnen bieden voor patiënten met ernstig constitutioneel eczeem.  Mooi om te zien hoe bevlogen er wordt gewerkt in het expertise centrum in Utrecht. Wil je zien hoe deze podcast er in een campagne omgeving uitziet op mijngezondheidsgids.nl klik dan hier.

Voor het opnemen van een Podcast met Deci Medical Partners, neem contact op met Maarten Le Fevre en maak een afspraak.

Partijen die hebben deelgenomen aan de podcast serie van Deci Medical Partners:

Interesse?

Neem nu contact op met Maarten Le Fevre voor het opnemen van een professionele podcast.

Deci Medical Partners regelt alles van A t/m Z