Services

Podcast Opnemen

Een podcast opnemen met een ervaren podcast host in een professionele podcast studio? Op locatie opnemen met de mobiele podcast studio van Deci? En een verspreiding van de podcast naar zorgverleners en patienten? Lees dan hier verder.

Co-creatie sessie

Deci Medical Partners analyseert samen met artsen en patiënt verenigingen waar knelpunten in ketens en zorgpaden zitten. Dit wordt gedaan voor specifieke indicatiegebieden

Offline & online seminars

In samenwerking met KOLs en verschillende verenigingen creëren wij offline en online seminars voor medici. Via seminars bereiken we specifieke doelgroepen. In een seminar kan bijvoorbeeld een belangrijke professor, dokter of expert een training geven over een specifiek thema en kan tegelijk de kennis van de deelnemers worden getoetst.

Mijngezondheidsgids.nl

Tot de competenties van Deci Medical Partners behoort enerzijds het meedenken op strategisch niveau en anderzijds het uitvoeren van operationele werkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in online marketing-strategieën en -campagnes. Door gebruik van ons mediaplatform Mijngezondheidsgids.nl bieden wij:

  • Mijngezondheidsgids.nl heeft meer dan 70.000 bezoekers per maand.
  • Publicatie van de nieuwsbrief van Mijngezondheidsgids.nl naar 14.000 leden.
  • SEO-strategieën en SEA-campagnes
  • Google Search en Google Display campagnes
  • Social Media campagnes
  • Linkbuilding strategieën

Zorgconsultancy

Wij geloven in een advies dat zorgt voor commitment bij de klant en bij onszelf. Na het uitbrengen van ons advies intensiveren wij de samenwerking door ook daadwerkelijk uit te voeren met de klant.

Marktonderzoek

Wij adviseren bedrijven en instellingen met zorggerelateerde doelstellingen om hun marketingstrategie te optimaliseren aan de hand van kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Kom in contact voor een kennismaking

Contactgegevens

Deci Medical Partners B.V.

Zijlweg 148C,
2015 BJ, Haarlem