Over ons

Deci Medical Partners

Deci Medical Partners is een educatief mediabedrijf voor de gezondheidszorg. Het doel is om de kwaliteit van leven te verbeteren van patiënten die zich veelal in de chronische of palliatieve fase bevinden.

Deci onderzoekt samen met deze patiënten, patiëntverenigingen en artsen waar een specifieke informatiebehoefte ligt om daar vervolgens educatieve content over te ontwikkelen in de vorm van artikelen, video’s, animaties, webinars en podcasts. Deze media-uitingen worden gepubliceerd op het platform: Mijn Gezondheidsgids.

DEdicated, Connected en Insightful

Het optimaliseren van ketens, zorgpaden en MDO’s  staat centraal en Deci staat voor DEdicated, Connected en Insightful. Dit omschrijft het DNA van de organisatie, onze persoonlijkheid, en hoe Deci zich profileert in samenwerking met alle stakeholders (patiënten, zorgprofessionals, verenigingen en de industrie). Deci gelooft in co-creëren en gezamenlijk vanuit een intensieve betrokkenheid hetzelfde doel nastreven. Kennis van de gezondheidszorg en de Nederlandse regelgeving is een belangrijke differentiator waardoor stakeholders optimaal geadviseerd kunnen worden en daarmee onnodige risico’s worden weggenomen.

Denken vanuit de patiënt is tegenwoordig de “standaard” in de zorg. Termen als “patiënt empowerment” en “shared decision making” maken wij tastbaar en meetbaar. Patiënten krijgen steeds meer keuzevrijheid en worden meer betrokken bij het stellen van hun behandelplan. Deci Medical Partners adviseert hoe de patiënt centraal te stellen met als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven van de patiënt.